AWS-kontor i København

Afgørende etablering af Amazon Web Services i Danmark

Med etablering af formel AWS-kontor og organisation i København, hilser vi hos CloudPartners hermed AWS velkommen. Dermed får vi mulighed for endnu tættere dialog med vores strategiske samarbejdspartner, hvilket vil give vores kunder endnu flere muligheder.

Hos CloudPartners arbejder vi tæt sammen med AWS. Det har vi gjort gennem en årrække, og vi ser med etablering af AWS-kontor i København øgede muligheder for, at vi sammen med AWS kan hjælpe vores kunder på deres cloud-rejse.

På globalt plan har flere hundrede tusinde virksomheder i mere end 190 lande de senere år valgt at lægge deres cloudløsninger på en AWS løsning. En tendens, der fortsat er i voldsom vækst – også her i Danmark – hvor CloudPartners har været med på rejsen siden 2011.

De danske aktiviteter har AWS indtil nu håndteret fra det nordiske hovedkontor i Stockholm. Med beslutningen om at være lokalt repræsenteret her i Danmark, får AWS nu fremover endnu større mulighed for at understøtte virksomhedernes cloudrejse sammen med deres partnere.

Hos CloudPartners, glæder vi os derfor over AWS’ beslutning. De bekræfter, at de danske virksomheder for alvor ser Cloud Services blandt de store drivere for vækst, fleksibilitet og agilitet.

Dermed har Danmark fået en endnu vigtigere rolle for AWS vækststrategi på det nordiske marked. Det er Steen Hagengaard, CEO hos CloudPartners, naturligvis meget tilfreds med.

Gevinst for kunderne
”CloudPartners har samarbejdet med AWS lokale danske repræsentanter det seneste års tid. Derfor værdsætter vi, at AWS har taget beslutningen om etablering af kontor København. For os betyder det en endnu tættere daglig kontakt og dialog med vores vigtigste samarbejdspartner, hvilket betyder, vi kan agere endnu hurtigere”, fastslår Steen Hagengaard. Han er ikke i tvivl om, at det også bliver en stor fordel for alle CloudPartners kunder.

På det internationale marked har AWS for længst manifesteret positionen som den største leverandør af cloudløsninger til erhvervslivet. Listen af store og anerkendte kunder tæller blandt andet Netflix, Spotify, Europol og CIA.

På det danske marked vælger flere og flere virksomheder også at benytte tjenesterne fra AWS til deres IT-infrastruktur. CloudPartners har fx hjulpet Joe & The Juice og forlaget Systime med deres løsninger.

”Derfor er vi hos CloudPartners meget glade for denne beslutning, hvilket bekræfter, at vi i Danmark har position som en digital frontløber. Og jeg vil naturligvis benytte lejligheden til ønske AWS velkommen, og ser frem til at udvikle vores samarbejde. Det får naturligvis en positiv betydning for vores dagligdag på kontoret, men jeg er ikke slet ikke i tvivl om, det bliver en endnu stor gevinst for vores kunder,” påpeger Steen Hagengaard.

CloudPartners er certificeret AWS Advanced Consulting Partner, AWS Reseller og AWS Enterprise Support Partner.

Dermed kan vi tilbyde services lige fra de tidligste forberedelser til cloudrejsen over udvikling og leverancer til 24×7 drift og support.

© Copyright - CloudPartners A/S