AWS Public Sector Partner Program

CloudPartners er som første danske AWS-partner blevet akkrediteret til AWS Public Sector Partner Program.

Det er endnu en stor dag hos os i dag og endnu en vigtig milepæl er nået. Som første danske AWS Advanced Consulting Partner har vi kvalificeret os – og er blevet akkrediteret til AWS Public Sector Partner Program.

Dermed er uge 20, 2018 endt med at blive en særdeles begivenhedsrig uge, da vi knap har fået armene ned efter at være blevet auditeret og certificeret til AWS DevOps Competency Program.

Programmet er en anerkendelse af erfarne AWS-partnere, som kan dokumentere kapacitet og kvalitet i leverancer til den offentlige sektor.

Derved sikrer AWS, at de kvalificerede partnere i AWS Public Sector Partner Programmet løbende holder sig helt ajour med krav og forventninger der bliver stillet til den offentlige sektor.

Desuden er det særdeles vigtig, at en offentlige aktør som vælger en cloudbaseret løsning med AWS, kan få den helt specifikke rådgivning fra en ”autoriseret” AWS-partner med indgående kendskab til at arbejde med den offentlig sektor.

Derfor er vi naturligvis stolte over, CloudPartners nu kan dokumentere, vi opfylder alle kravene til kompetencer og erfaringer indenfor den offentlige sektor.

© Copyright - CloudPartners A/S