CloudPartners på AWS Re:Invent 2019

CloudPartners deltager naturligvis på Amazon Web Services’ store kundeevent, AWS re:Invent i Las Vegas 2.-6. december 2019, hvor verdens førende ekspertise inden for cloud computing og AWS er samlet på ét sted. Det bliver en spændende uge fyldt med tekniske sessioner, bootcamps, hackathons, workshops, keynotes og meget andet. 

Vi har booket os ind på Treasure Island Hotel og kan opfordre dig til at gøre det samme – eventuelt kan du gøre det via AWS Hotel-koordinering: https://reinvent.awsevents.com/info/flights_hotels/

I løbet af ugen vil vi invitere dig til mini-sessions enten på, eller i nærheden af, Treasure Island Hotel, hvor vi byder på ”a drink & a debrief” eller en bid mad, hvor vi vil sørge for spændende dinner-speakers og relevante indlæg i forlængelse af alt det, der foregår omkring AWS Re:Invent 2019.

Du kan også få CloudPartners hjælp til at booke et deep dive-møde med en AWS-specialist inden for netop dit specialområde.

For at vi kan holde dig informeret omkring vores planer, må du meget gerne tilmelde dig vores ”CloudPartners@Re:Invent” – det koster ikke noget, og så vil du blive holdt opdateret omkring de aktiviteter, vi inviterer dig til i løbet af AWS Re:Invent 2019.

Tilmeld dig via formularen til højre.

Vi glæder os til at dele alle de spændende cloud-oplevelser med dig.

Mange hilsner
CloudPartners

Tilmeld dig her