Er du vores nye AWS Solution Architect?

Markedet for Public Cloud-løsninger boomer, og Cloudpartners søger flere dygtige kollegaer

Cloudpartners er eksperter i Amazon Web Services (AWS), certificeret AWS Advanced Consulting Partner og første danske AWS Partner, der er godkendt til AWS DevOps Competency Program.

Vi er både på udkig efter dig, der allerede er blandt branchens dygtigste, og dig, der har talent og ambitioner om at blive én af Danmarks fremtidige AWS-stjerner.

Vi har hovedkontor i Aarhus, men søger både i Aarhus og København.

Så brænder du også for fremtidens cloud-teknologier; har du et DevOps mindset, erfaring med IaaS-platforme, og ønsker du at være den bedste indenfor dit felt? Så er du måske én af vores nye AWS Solution Architects.

CLOUDPARTNERS SØGER
AWS-Solution Architects, der vil være med, når vi med succes leverer innovative, og automatiserede Cloud-løsninger, som understøtter kunderne digitale agenda.

Vores kunder er landets mest innovative virksomheder, som vi sikrer en optimal udnyttelse af de teknologiske muligheder. Gennem skarp rådgivning, og specialiseret viden adresserer vi kundernes behov for en agil udviklingsplatform og et effektivt og skalerbart drift miljø.

Det indebærer, at du, som Solution Architect eller Solution Developer hos Cloudpartners, løser en bred vifte af spændende opgaver – fra løsningsdesign, API-udvikling, og cloud-migrering – til arkitektur, og Cloud Readiness workshops. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier indenfor bl.a. AI, ML, Containers, IoT, Serverless, m.fl., men også de mere traditionelle teknologier indenfor Compute, Storage, DB, Security & Networking. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Amazon Web Services (AWS) eller tilsvarende IaaS/PaaS-teknologier og API-softwareudvikling.

Vi ser gerne, at du har et solidt teoretisk fundament som IT-ingeniør, Dataingeniør, Datatekniker eller lignende.

Du er endvidere god til at:

  • tale med kunder på deres niveau.
  • levere verdensklassekvalitet – hver gang.
  • være åben, ærlig og give den bedste kundeoplevelse.
  • være interesseret i det nyeste, der sker inden for dit område.
  • arbejde selvstændigt i et tæt samarbejde med kunder og kolleger.
  • tale og skrive dansk og engelsk.

CLOUDPARTNERS TILBYDER
Som Cloudpartners-kollega vil du indgå i et team af fantastiske kollegaer, der både er fagligt dygtige, fede at arbejde sammen med og sætter en ære i, at vi altid leverer høj kvalitet og den bedste løsning til vores kunder.

Vi har store ambitioner og forventninger, og vi giver derfor også meget igen. Vi tilbyder selvfølgelig en attraktiv lønpakke, der matcher dine evner, og rigtig gode personaleforhold. Løbende uddannelse er en selvfølge hos os. Vi har en meget uformel omgangstone og arrangerer jævnligt hyggelige og sjove arrangementer i og uden for virksomheden.

NÆSTE SKRIDT
Vil du gerne være en del af landets sejeste cloud-team eller vide mere om jobbet, så kontakt Benny Bøttkjær, COO, på benny@cloudpartners.com eller 2544 6400.

Som en del af Conscia-gruppen arbejder vi tæt sammen med HR i Conscia om rekrutteringer. Send derfor din ansøgning mærket ”AWS Solution Architect ” til job@conscia.com. Vi læser alle ansøgninger; indkalder til samtaler løbende og ansætter, så snart vi har fundet de rette kandidater. 

KORT OM CLOUDPARTNERS
CloudPartners A/S er eksperter i Amazon Web Services, certificeret AWS Advanced Consulting Partner og første danske AWS Partner, som er blevet godkendt til AWS DevOps Competency Program.

Det betyder, vi også har 40+ AWS-certificeringer, og 30+ akkrediteringer, og er blandt Danmarks førende AWS Solution Provider. Derfor kalder vi os knivskarpe specialister i Amazon Web Services, og vores speciale er at udvikle og skræddersy cloud-løsninger samt yde specialiseret rådgivning om cloud computing.

CloudPartners er en del af Conscia Group.