Hvorfor AWS?

Hvorfor AWS som det primære valg af cloudløsning, når der i dag findes flere forskellige cloudplatforme, serviceudbydere og løsninger på markedet?

Ved valget af cloud-løsning og cloududbyder er det vigtigt at fokusere på, hvor hurtigt udbyderen innoverer og udvikler deres produkter, løsninger og services. Men det er også særdeles vigtigt, at udbyderen løbende følger kundernes og brugernes behov og tilpasser alle services til dette.

Amazon var blandt de allerførste, der fik øje på det enorme muligheder for at udvikle skalérbare Web Services. Derfor er det bestemt heller ikke tilfældigt, at Amazon Web Services i dag ligger markant i front på samtlige områder inden for cloud computing, både når det gælder drift, innovation og videreudvikling af professionelle cloudløsninger til erhvervslivet.

Derfor er Amazon Web Services stort set altid blandt de første, der tilbyder nye og banebrydende features. Og fakta er, at der fortsat er meget langt ned til den nærmeste ”lillebror” inden for hele cloudmarkedet.

Dette er blandt andet blevet dokumenteret flere gange – senest i Gartners årlige rapport på området. Læs evt. den seneste rapport her.