Ny CEO hos CloudPartners

01. september 2017, Aarhus – CloudPartners har pr. 1. september 2017 ansat Steen Hagengaard som ny CEO.

Med en mangeårig ledelsesbaggrund i IT-branchen vil Steen Hagengaard hos CloudPartners fortsat dedikere sig til den DNA, der har formet hans karriere.

Det foretrukne valg
Steen Hagengaard har fulgt udviklingen indenfor cloud. Derfor er han ikke i tvivl om, det vil lykkes at realisere de ambitiøse planer om at positionere CloudPartners som erhvervslivets foretrukne valg, når fremtidens IT-infrastruktur skal baseres på en driftssikker og stabil public cloud-løsning.

Hos CloudPartners vil Steen Hagengaard benytte sin erfaring fra IT-branchen til at levere løsninger, der understøtter kundernes forretningsmæssige succes og hjælper dem med overgangen til cloud services.

Visionen er, at kunderne får endnu større mulighed for at fokusere på deres kerneforretning ved at vælge CloudPartners som samarbejdspartner, rådgiver og leverandør af cloud-baseret IT-infrastruktur med høj sikkerhed. Gennemtænkte cloud-løsninger, der løbende kan blive skaleret i takt med, at nye behov opstår.

En rigtig strategi
”Jeg er ikke i tvivl om CloudPartners strategi med Amazon Web Services (AWS) som strategisk partner kombineret med et team af de dygtigste AWS-certificerede medarbejdere, er den helt rigtige for at skabe vækst og succes. Derfor glæder jeg mig virkelig til at få mere cloud under neglene, blive en del af dette stærke team og udløse CloudPartners kæmpestore potentiale,” fastslår Steen Hagengaard.

Steen Hagengaard er 53 år, har været direktør for ERP-konsulenthuset Columbus Danmark og senest direktør for TDC NetDesign. Han varetager desuden en række bestyrelses- og rådgivningsopgaver.

Om CloudPartners
Amazon Advanced Partner og Reseller med 20 certificeringer, 21 akkrediteringer og har været blandt de første, der har fået erfaring med AWS. Læs mere på www.cloudpartners.com