AWS Advanced Consulting Partner og AWS eksperter

CloudPartners er AWS Advanced Consulting Partner og eksperter i Amazon Web Services med skarpt fokus på alle mulighederne inden for AWS. Som specialister i cloud computing sikrer vi dermed, at vores kunder kan udnytte alle cloud teknologier optimalt.

CloudPartners er AWS Advanced Consulting Partner og det første (og indtil videre eneste) danske konsulenthus, der både er godkendt til AWS DevOps Competency Program og akkrediteret til AWS Public Sector Partner Porgram. Dette baserer vi på et fundament med det højeste antal AWS-certificerede medarbejdere – 10 professional, 3 Specialty, 23 Associate og 2 Practitioner – og alle er dermed dokumenterede specialister i udvikling til AWS og DevOps generelt. Desuden er CloudPartners blandt Danmarks førende AWS Channel Resellers.

Vores medarbejdere har arbejdet i skyen helt fra begyndelsen. Vi var blandt de første danske cloud-eksperter, som fik øjnene op for det store potentiale med AWS. Det betyder blandt andet, at CloudPartners har deltaget på alle afholdte AWS re:invent i USA.

Vi hedder CloudPartners, da vi betragter os selv som vores kunders lokale partner i alle processer til cloud computing. Som AWS eksperter er vi derfor klar med viden og rådgivning fra de første spørgsmål dukker op, til services skal flyttes på AWS, og platformen skal udvikles.

Og når cloudløsningen er i drift, sikrer vi stabil drift, skalering og indfasning af nye services, uanset om det drejer sig om nyetablerede eller eksisterende cloudløsninger.

Vores hovedydelser er:

Ud over disse ydelser tilbyder CloudPartners integration til datacentre og private cloud i samarbejde med vores kolleger hos Conscia.

Som en del af Conscia Gruppen arbejder vi desuden med de fleste værktøjer inden for automatisering på både AWS platformen og Cisco.

CloudPartners er i løbende dialog med og i tæt samarbejde med Amazon Web Services. Vi har følgende AWS-certificeringer:

  • Danmarks førende AWS Advanced Consulting Partner
  • Danmarks første (og førende) AWS Reseller
  • AWS Channel Partner
  • 38 certificeringer (10 Professional, 3 Specialty, 23 Associated, 2 Practitioner)
  • 21 akkrediteringer (11 tech, 8 business, 2 cloud eco)

CloudPartners A/S er et selvstændigt selskab i Conscia Gruppen, og fundamentet er skabt gennem Conscias opkøb af Dashsoft.

På baggrund af vores store erfaringer inden for cloud computing, som AWS Advanced Consulting Partners og godkendt til AWS DevOps Competency Program, har vi naturligvis en portefølje med spændende AWS projekter, vi gerne vil fortælle mere om.

Kontakt os på +45 8615 1586 for at høre mere.

Følg CloudPartners på Twitter

Følg CloudPartners på LinkedIn

Følg CloudPartners på Google+

Følg CloudPartners på Facebook